Friday, 20 January 2012

Doa pelembut hati & pendinding diri



maksudnya:

1 Taa. Haa.
2 Kami tidak menurunkan A-Quran kepadamu (wahai Muhammad) supaya engkau menanggung kesusahan.
3 Hanya untuk menjadi peringatan bagi orang-orang yang takut yang melanggar perintah Allah.
4 Al-Quran diturunkan dari tuhan yang menciptakan bumi dan langit yang tinggi.
5 Ia-itu Allah Ar-Rahmaan,yang bersemayam diatas 'Arasy.


Today buat entry pasal "DOA PELEMBUT HATI "
Nak lembutkan hati seseorang ke ?
Kekasih ?
Or Suka pada some one tapi orang tu susah nak dapatkan ?
or sebab ari nie JUmat, so nak Entri pasal agama ?
Tak da kena mengena pon lah...

Memang nak lembutkan hati seseorang yang telah HOT... 
macam Bara api.
ya...Lembutkan hati madam yang akhir2 ini selalu jek marah2 kat Opiz..
Orang len yang wat salah... nak tak nak kita juga pon akan terpecik api kemarahan dia.
Hurm,,sabar jek lah.. 
nanti time raya cina nanti i nak buat hal pulak.
Nape nak tunggu Chinese New Year eah ?
Sebab time tu orang2 cina pantang ,,tak leh marah-marah..
hihihihi....

Dan ku bacakan doa pelembut hati sebelum langkahkan kaki ku   di tempat keja.
Alhamdulillah,,,
Boss tengking suara kejap jek..
Fuuhh...
Nasib baik!

Er,,, tengah cari agak-agak ada tak ye Doa untuk membuat parents kita 
supaya tak sibuk2 tanya pasal kawin ?
Kalau ada..meh share dengan CIk Lisa yer... 
^_^

6 comments:

  1. dari dok jampi2 tu baik baca doa time pi tempat keja kan..lembut hati bos n kwn2 sekerja hehe..

    ReplyDelete
  2. kalau ada doa org x tanya pasal kawen... saya pon nak juga...:)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete